We use cookies on our site to track certain metrics. Read our privacy policy here to see how we keep your personal data confidential and secure.

Buy New Apple AirPods Pro 2nd Generation at Best Price in Dubai, UAE

Apple unveiled its 2nd AirPods Pro, at its "Far Out" event on Wednesday. The new AirPods Pro 2 have an integrated amplifier with Find My support, just like the company's first generation of high-performance truly wireless stereo (TWS) headphones that were introduced in 2019. The new Apple H2 chip found in the AirPods Pro (2nd Generation) is said to provide enhanced noise reduction and compatibility for Customized Spatial Audio. The new earbuds have a battery life of up to 6 hours and can be charged for an additional 30 hours. According to the firm, they support Apple's MagSafe as well as wireless charging.


AirPods Pro 2nd Generation Vs AirPods 3rd Generation: Which is better?


Features AirPods Pro 2nd Generation AirPods 3rd Generation

Chip

Apple H2 chip

H1 chip

Controls

Press once to play, pause, or answer a phone call
Press twice to skip forward
Press three times to skip back
Press and hold to switch between Active Noise Cancellation and Adaptive Transparency
Swipe up or down to adjust volume

Press once to play, pause or answer a phone call
Press twice to skip forward
Press three times to skip back
Press and hold for Siri
Say “Hey Siri” to do things like play a song, make a call or get directions

Size and Weight

Height: 30.9 mm (1.22 inches)
Width: 21.8 mm (0.86 inch)
Depth: 24.0 mm (0.94 inch)
Weight: 5.3 grams (0.19 ounce)

Height: 30.79 mm (1.21 inches)
Width: 18.26 mm (0.72 inches)
Depth: 19.21 mm (0.76 inches)
Weight: 4.28 grams (0.15 ounces)

Battery

Up to 6 hours of listening time with a single charge (up to 5.5 hours with Spatial Audio and Head Tracking enabled)
Up to 4.5 hours of talk time with a single charge

Up to 6 hours of listening time with a single charge (up to 5 hours with Spatial Audio enabled)
Up to 4 hours of talk time with a single charge

Sweat and Water Resistance

Sweat and water resistant (IPX4): AirPods Pro and charging case

Sweat and water resistant (IPX4): AirPods and charging case

Special Features

Custom high-excursion Apple driver
Custom high dynamic range amplifier
Active Noise Cancellation
Adaptive Transparency
Vent system for pressure equalization
Personalized Spatial Audio with dynamic head tracking
Adaptive EQ
Dual beamforming microphones
Inward-facing microphone
Skin-detect sensor
Motion-detecting accelerometer
Speech-detecting accelerometer
Touch control

Custom high-excursion Apple driver
Custom high dynamic range amplifier
Personalized Spatial Audio with dynamic head tracking
Adaptive EQ
Dual beamforming microphones
Inward-facing microphone
Skin-detect sensor
Motion-detecting accelerometer
Speech-detecting accelerometer
Force sensor

Price in AED

From AED 949

From AED 719


What Makes Apple AirPods Pro 2nd Generation Best Ear Pods Ever?

The Apple AirPods Pro 2nd Gen are the best ear pods ever because of their excellent features that are highly upgraded from the earlier models. The Pro 2nd Gen has a Custom high-excursion Apple driver, Custom high dynamic range amplifier, Active Noise Cancellation, Adaptive Transparency, Vent system for pressure equalization, Personalized Spatial Audio with dynamic head tracking, Dual beamforming microphones, Inward-facing microphone, Skin-detect sensor, Motion-detecting accelerometer, Speech-detecting accelerometer, and Touch control. The AirPods Pro come with a MagSafe Charging Case that gives up to 30 hours of listening time and upto 24 hours of talk time. A mere 5 minutes in the case provides around 1 hour of listening time or around 1 hour of talk time. The accessibility features help people with disabilities get the most out of their new AirPods Pro.


What is The Price of New Apple AirPods Pro 2nd Gen. in UAE?

The New Apple AirPods Pro 2nd Gen are priced at AED 949 in the UAE. The Buy for these AirPods starts from local time 4:00 p.m. on 9th September, 2022, while the models will be available for shipping from 23rd September.


Price Comparison Apple AirPods Pro 2nd Gen in UAE vs. USA vs. India

AirPods Pro 2nd Gen

UAE

USA

IND

Price

AED 949

$ 249

Rs. 26,900


So, if you are looking to upgrade to the latest Apple Airpods Pro and want more details, visit Apple Airpods Pro, Also check Apple iPhone 14 & Plus, Apple iPhone 14 Pro & Pro Max and New Apple Watch Series 8.

Now, get your orders delivered to you in less than 24 hours. DG Members can avail Express Delivery at no additional charges. Order before 12 noon, and get it delivered on the same day (for customers in Dubai and Sharjah).


Frequently Added Questions - Apple AirPods Pro 2nd gen.

1. How long do 2nd Generation AirPods Pro last?

Ans. AirPods Pro (2nd Generation) last up to 6 hours (33 percent extra) of listening time and up to 30 hours of battery life, which is an increase of 6 hours, with a full charge

2. Are new AirPods Pro 2 are water proof?

Ans. Yes the new AirPods offer Sweat and water resistance (IPX4) for the AirPods Pro and charging case.

3. What Airpod is the best?

Ans. The New Apple Airpods Pro 2nd Gen is undoubtedly the best AirPod with all the new and high-ended upgrades compared to the earlier models.

4. Is AirPods Pro 2 worth buying?

Ans. The new AirPods Pro 2 is surely worth buying. Their compatibility with all the Apple gadgets, in addition to the much-enhanced audio, better noise canceling, volume control and more make them an easy buy.

5. How much New Apple AirPods Pro 2nd Generation cost online in Dubai, UAE?

Ans. The New Apple AirPods Pro 2nd Gen are priced at AED 949 in the UAE. The Buy for these AirPods starts from local time 4:00 p.m. on 9th September, 2022, while the models will be available for shipping from 23rd September.

6. What is Specifications & Features of AirPods Pro 2nd Gen.?

Ans. The new AirPods offer support for Dolby Atmos and Personalised Spatial Audio with head tracking, which can be customised by a user. The AirPods Pro (2nd generation) feature a custom high-excursion driver with improved audio quality, along with a force sensor for pressure controls located along the earphones' stems. They have double Active Noise Cancellation (ANC) functionality as compared to the previous generation AirPods Pro.

7. Does the new AirPods Pro 2nd Gen. work in the water or in the shower?

Ans. With Sweat and water resistance (IPX4) for the AirPods Pro and charging case, the new AirPods Pro 2 can seamlessly work in the water or in the shower.

8. Does AirPods Pro 2nd Generation have noise cancellation?

Ans. Yes, the AirPods Pro 2 have Active Noise Cancellation technology with up to double the amount than the earlier models.

9. What is the highlighted difference between AirPods Pro 2 and AirPods 3?

Ans. The AirPods Pro 2 have the U1 Chip in MagSafe charging case and H2 headphone chip compared to only H1 headphone chip in AirPods 3. The former also has increased battery life along with Active Noise Cancellation.

10. Do AirPods Pro stay in your ears?

Ans. AirPods Pro have a sleek design that make them a great fit in your ears. The design allows them to stay in the ears even when you’re doing a vigorous activity like running.

Added to cart
Cart Total AED
Proceed to Checkout

People Also Bought